Hoppa till textinnehållet

Om Fryksdalens Sparbank

Ekblad

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank med huvudkontor i Sunne, Värmland. Vårt verksamhetsområde är i Fryksdalen och norra Klarälvdalen och vi finns till för dig som bor, verkar och har ditt hjärta här.

 

Vi erbjuder allt ifrån smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning. Vi erbjuder även rådgivning inom familjejuridik. 

 

Fryksdalens Sparbank i samhället

Vi lever här! Som lokal sparbank bidrar på olika sätt, bland annat genom att delar av vår vinst går till lokala insatser, vi sponsrar lokala föreningar och event och vi utbildar både unga och äldre i vardagsekonomi och våra digitala tjänster. 

Välkommen till en lokal sparbank

Vi har två fullsortimentskontor i Sunne och Sysslebäck. Välkommen in!

Anders Bäckman, vd Fryksdalens Sparbank utanför Sunnekontoret

Vi lever här

Vi lever här. Det har vi gjort i över 160 år. När banken grundades var syftet att det skulle bli enklare för folk i Fryksdalen att spara pengar och att vinsten skulle stanna i bygden. Det är fortfarande vårt uppdrag.

Biostolar på Teaterbiografen i Sunne

Banken och hållbarhet

På Fryksdalens Sparbank jobbar vi aktivt med hållbarhetsfrågor inom de tre områdena ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. 

Vit älg i trädgård

Ingen vanlig bank

Som lokal sparbank har vi inga aktieägare som ska ta del av bankens vinst. Ett av våra viktigaste uppdrag är att bidra till det lokala samhället.

Flicka med vit ponny