– Tanken är att den här dagen ska ge en riktig energiboost till både stora och små nu när dagarna blir kortare och hösten knackar på. Vi hoppas så klart att hela Torsby hänger på, säger Dan Lewin, VD på Näckåns Energi.

Energipass för alla

Programmet startar med gemensam uppvärmning kl 11 och fortsätter sedan med en enkel och lättillgänglig orienteringsgrunda, Energipasset, där alla har möjlighet att delta utifrån sin förmåga.

Flera lokala idrottsföreningar kommer att finnas på plats och det finns möjligheter att prova på olika idrotter bland annat golf, handboll och boule. Även ponnyridning och ansiktsmålning erbjuds under dagen.

– Alla är välkomna och det är kostnadsfritt att delta. Vi tycker att det är extra roligt att vi kan genomföra detta tillsammans med det lokala energibolaget och flera lokala föreningar, säger Urban Rohdin, vd på Fryksdalens Sparbank. – Vi har fått ett fantastiskt mottagande i Torsby och vi kommer självklart att finnas på plats med vår bankbuss under dagen.

Lokala företag

Både Näckåns Energi och Fryksdalens Sparbank satsar och stärker upp lokalt med nya kontor och mer personal i Torsby för att öka närvaron och kunna ge ännu bättre kundservice på plats.

– Det här med att vara lokallojal är inte bara tomma ord för oss. Det är grunden för hur vi arbetar och växer. Fler samarbeten och mer lokala investeringar, det tror vi är nyckeln till en positiv framtid och utveckling i bygden, säger Dan Lewin. – Vi på Näckåns brinner för energifyllda event och vi är sedan tidigare med och sponsrar bland annat Syssleträffen och Klarälvdalsserien. Vi gör det främst för att det är kul att vara med där det händer grejer och så gillar vi att bidra till aktiviteter som når många och där alla ska känna sig välkomna.

Kontakt

Dan Lewin, vd Näckåns Energi
076-804 43 28,

Urban Rohdin, vd Fryksdalens Sparbank
0565-174 17,