Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Dan gjorde sin första husaffär på tre veckor

Dan Lewin har just förverkligat sin dröm om ett eget hus. Det är inte bara ett hus, det är en gård med flera hektar ängsmark och stort renoveringsbehov. –Nu är det full fart. Jag renoverar hela nedervåningen först och när den är klar, flyttar jag och min hund Sussie in.

Dan Lewin och hunden Sussie

"Jag fick jättebra hjälp och allt gick väldigt smidigt. Det kändes verkligen tryggt och jag hade banken med mig i hela processen"

Dan Lewin

Snabb affär

Gården som Dan har köpt ligger i Åsteby norr om Torsby och det var under ett gympapass i bygdegården i byn som Dan fick nys om att fastigheten var till salu. – Jag fick reda på att huset skulle ut på försäljning på en söndag. På fredagen efter skrev vi kontrakt och knappt tre veckor senare var det tillträde.

Fick bra hjälp med första lånet

– Jag fick jättebra hjälp och allt gick väldigt smidigt. Det kändes verkligen tryggt och jag hade banken med mig i hela processen. Dan som aldrig tidigare tagit ett lån hade en hel del frågor, så han ringde till Fryksdalens Sparbanks kontor i Sysslebäck och där fick han guidning kring hur han skulle ansöka om ett lånelöfte online.

Energi på tapeten

Dan sprudlar av energi inte bara hemma utan också på jobbet, där han är är nytillträdd vd och en viktig del av det lokala energibolaget Näckåns Energi AB. – El och energi är verkligen på tapeten. Bolaget växer och vi behöver bli fler, berättar Dan.

Det är enkelt att byta bank

Fryksdalens Sparbank finns till för dig som lever här. Vi är den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne och eftersom vi saknar aktieägare som kräver del av vår vinst, går vinsten tillbaka till bygden vi lever i.

Det är enkelt att byta bank, mycket enklare än vad många tror. Välkommen som kund, du också!

Bli privatkund
Bli företagskund
Läs om fler av våra kunder