Vi söker privatmarknadschef

Privatrådgivare på Sunnekontoret
Våra rådgivare på privatavdelningen i Sunne.

Är du redo att fortsätta att utveckla vårt kunderbjudande i ett välskött och omtyckt företag med stark lokal förankring? Som Privatmarknadschef för Fryksdalens Sparbank är din främsta uppgift att bibehålla den höga verksamhetsnivå som finns idag, samtidigt som du tillsammans med din personal, utvecklar verksamheten framåt på ett effektivt och utvecklande sätt. Som vår nya Privatmarknadschef ansvarar du för vår kundtjänst och privatrådgivare i Sunne.

 

För att lyckas i tjänsten behöver du gedigna kunskaper och erfarenheter inom bank. Om du har erfarenhet av ett arbete i ledande position ser vi det som mycket positivt.

 

Du har stort intresse av att tillsammans med bankens medarbetare lösa de uppgifter som vi dagligen står inför. Du är affärsmässig, är bra på att kommunicera och har idéer hur våra tjänster möter kundernas behov. I rollen som ledare sätter du stor tilltro till dina medarbetare. Ditt ledarskap präglas av entusiasm, engagemang och teamkänsla.

 

Din kunskap och erfarenhet inom banksektorn ger dig förmåga att förstå och omsätta förändringar i omvärlden till vår verksamhet.

Vi förutsätter att du delar sparbankens grundläggande värderingar, dvs att banken har en stark lokal förankring och värnar om bygden.

 

Mer information och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa vår samarbetspartner i denna rekrytering Testhuset, Bengt Libäck, 070-594 72 77 eller Åse Granfeldt, 070-220 62 60. Välkommen med din ansökan senast den 23 april och du ansöker via www.testhuset.com.
 

 

Om Fryksdalens Sparbank

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank och den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne, Värmland. Sedan 2012 har vi även ett kontor i Sysslebäck.

 

Vi är ingen vanlig bank, vi är en lokal sparbank. En sparbank har inga aktieägare, utan vi ägs av alla som bor, verkar och har sitt hjärta här. Vår vinst återinvesteras för att människor och företag ska växa och utvecklas i vårt verksamhetsområde.

 

Fryksdalens Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många lokala föreningar, vi är aktiva i projekt för att näringslivet ska utvecklas och vi engagerar oss i skola och entreprenörskap. Vi lever här och det har vi gjort i över 160 år.


Banken har 35 anställda och vår affärsvolym är ca 8,6 miljarder.
Läs mer om banken här.

Ingen vanlig bank

Som lokal sparbank har vi inga aktieägare som ska ta del av bankens vinst. Ett av våra viktigaste uppdrag är att bidra till det lokala samhället.

Flicka med vit ponny

Vi lever här

Vi lever här. Det har vi gjort i över 160 år. När banken grundades var syftet att det skulle bli enklare för folk i Fryksdalen att spara pengar och att vinsten skulle stanna i bygden. Det är fortfarande vårt uppdrag.

Biostolar på Teaterbiografen i Sunne